Infrarød Yogamatte

Perfekt for Hot Yoga eller Bikram Yoga
Lett å ta med seg
Vekt: 2,5 kg
kr 3 490
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Radiant Health™ Infrarød Yogamatte er fantastisk for deg som ønsker å gjøre Hot Yoga eller Bikram Yoga hjemme i din egen stue. Yoga er en populær og effektiv treningsform som sikrer både god balanse, smidighet og styrke –kombinert med infrarød varme, vil du oppleve en enda bedre treningseffekt. Ikke minst vil du svette masse!
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner

Infrarød varme går 5 ganger dypere inn i kroppen enn varmen i konvensjonelle varmeapparater, og vil bidra til at stivhet og stølhet raskere forsvinner og du kommer lettere i ønskede stillinger.
I Hot Yoga benyttes mellom 38-40 graders varme. Radiant Health™ Infrarød Yogamatte har en regulerbar temperaturinnstilling på mellom 20-70 grader, avhengig av hvilken effekt du vil oppnå.

Den infrarøde yogamatten har et sklifritt og vaskbart underlag, men det anbefales å benytte et håndkle. Den har en tidsinnstilling på 60 minutter, som du også kan regulere på fjernkontrollen.
Helsefordelene er mange ved bruk av infrarød varmeterapi: økt sirkulasjon, sterk avgiftning, styrking av immunsystemet, økt forbrenning, penere og friskere hud, smertelindring mm.

Den infrarøde yogamatten veier kun 2,5 kg og kan enkelt brukes hjemme, eller medbringes i treningsstudio. Yogamatten bruker i tillegg lite strøm.

Artikkelnummer: NO708242

Andre kjøpte også