BODYLAB | 200 G

Bodylab Pre Workout Elderflower

Maksimal dose av aktive ingredienser
Høy innhold av L-citrullin og koffein
Uten tilsatt sukker, uten aspartam
kr 283
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pre Workout er ment for å hjelpe deg til å yte optimalt under trening eller fysisk aktivitet hvor du stiller store krav til din egen prestasjon. Bodylab Pre Workout Elderflower er kanskje den mest sommerlige smaken vi kan forestille oss – perfekt balansert mellom søt, syrlig og aromatisk.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

For å gi deg et ekte “in your face”-spark, har vi også seksdoblet mengden av den aktive ingrediensen l-citrullin – og selvfølgelig tilsatt 100 mg koffein pr. porsjon. Vent... sa de seksdoblet? Jepp. Vi er fullt klar over at dette høres ut som en ganske eksplosiv blanding. Men du kan stole på at vi aldri ville fylle deg med noe vi ikke har testet selv. Som alle våre andre produkter, er den derfor utviklet og testet på vår egen fabrikk i Danmark. I vår iver glemte vi helt å nevne smaken. Den er rett og slett utmerket hvis vi skal si det selv. Vi har selvfølgelig beholdt våre to største bestselgere: den friske, syrlige Blue Raspberry og Bubblegum Blast med den ikoniske tyggegummiaktige smaken og duften.

Det er også et par “new kids on the block”. Si hei til Lemon og Elderflower. Lemon er vår variant av en frisk og herlig Pre Workout-drink, som får sin syrlige smak fra italienske sitroner! Elderflower er kanskje den mest sommerlige smaken vi kan forestille oss – perfekt balansert mellom søt, syrlig og aromatisk.

Artikkelnummer: NO711319