BODYLAB | 200 G

Bodylab Pre Workout Bubblegum Blast

kr 283
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bodylab Pre Workout Bubblegum Blast. Classics will be classics, som man sier. Bubblegum Blast med den ikoniske tyggegummiaktige smaken og duften.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

For å gi deg et ekte “in your face”-spark, har Bodylab nå seksdoblet mengden av den aktive ingrediensen l-citrullin i Bodylab Pre Workout Blue Raspberry – og selvfølgelig tilsatt 100 mg koffein pr. porsjon. Vent... sa de seksdoblet? Jepp. Dette høres ut som en ganske eksplosiv blanding. Men du kan stole på at Bodylab aldri ville fylle deg med noe de ikke har testet selv. Som alle Bodylab sin produkter, er den derfor utviklet og testet på Bodylab sin egen fabrikk i Danmark. Og så til smaken. Den er rett og slett utmerket. Bodylab har selvfølgelig beholdt våre to største bestselgere: den friske, syrlige Blue Raspberry og Bubblegum Blast med den ikoniske tyggegummiaktige smaken og duften.

Artikkelnummer: NO711318