NICK'S | 50G

Nick's Protein bar nougat crisp

Uten tilsatt sukker
Glutenfri
Fri for palmolje
kr 30
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nick's Protein Bar Nougat er en proteinbar med sjokolade, nougat, crisp og 15 g protein– helt uten tilsatt sukker. Smaker like godt som sjokolade! I tillegg er de fri for palmeolje og gluten, og er velegnet for diabetikere. Perfekt før trening, på jobb, imellom møter eller på farten.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Nick's Protein Bar  Nougat crisp er en velsmakende proteinbar med lag av crispy nougat og 15g protein, trukket i melkesjokolade. Baren er helt uten tilsatt sukker og smaker like godt som sjokolade! Den er laddet med prebiotisk fiber som kan stimulerer veksten av gode tarmbakterier og støtter ditt immunforsvar. I tillegg er den fri for palmeolje og gluten. Passer for lavkarbo kost, keto, diabetes, glutenintoleranse, men først og fremst for alle som vil nyte og ha det bra på samme tid. 188 kcal per bar. Perfekt før trening, på jobb, imellom møter eller på farten! Ingen tilsatt sukker, ingen gluten, kun glede. 

Artikkelnummer: NO711326