PURENESS | 120G

Elektrolytpulver Mango & Appelsin

Opprettholde en normal væskebalanse i kroppen
Naturlig og søtet med stevia
Elektrolyttbalansen
kr 159
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Pureness elektrolyttpulver er et sukkerfritt og smakfullt elektrolyttpulver som bidrar til å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen. Produktet egner seg for væsketilførsel, f.eks. under trening, badstue, varme sommerdager eller når du svetter mye.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Pureness elektrolyttpulver er et sukkerfritt og smakfullt elektrolyttpulver som inneholder blant annet magnesium, som bidrar til å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen. I tillegg til de viktigste elektrolyttene inneholder produktet også Guérande havsalt, vitamin C og organisk svovel (OptiMSM). Den deilige smaken av appelsin og mango kommer fra naturlige aromaer. Produktet egner seg for væsketilførsel, f.eks. under trening, badstue, varme sommerdager eller når du svetter mye. Pulveret er også egnet for å støtte det økte behovet for elektrolytter i en ketogen diett. Praktisk måleskje medfølger. Hver dose (5 g) inneholder kun 0,8 g karbohydrater.

Artikkelnummer: NO710992