LIFE | 250G

Life Glutamine

kr 255
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Life L-glutamin er et aminosyreprodukt som inneholder ren L-glutamin, med nøytral smak, uten søtningsmidler. Perfekt å blande i en proteindrikk eller smoothie. Produktet er vegansk.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

L-glutamin finnes hovedsakelig i proteinrik mat som kjøtt, fisk, egg, meieriprodukter, belgfrukter og en viss mengde i grønnsaker. Tilskudd av L-glutamin kan brukes ved hard fysisk aktivitet da glutaminnivået i blodet synker under intense eller lange treningsøkter. L-glutamin er en av de 20 aminosyrene som kroppen trenger for å bygge proteiner. Proteiner er på sin side byggesteinene kroppen bruker for å lage muskler, blodårer, hud og mer. L-glutamin er den aminosyren som finnes mest i kroppen og brukes blant annet som energikilde i cellene og hjernen. Slimhinnene i tarmen trenger også glutamin som drivstoff.

Artikkelnummer: NO23252