SOLARAY | 100 KPSL

Glutamin

kr 290
kr 362
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Aminosyre -Viktig for oppbygging av proteiner -Viktig for energiomsetning -Energikilde som særlig forbrukes av enterocyttene (epitelcellene i tarmen) -Viktig for nitrogenomsetning -For restitusjon og oppbygging av muskler -Bidrar i dannelse av signalstoffer mellom nervecellene -Pulver med nøytral smak som kan blandes i valgfri drikke

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Solaray L-Glutamin pulver inneholder den ikke-essensielle aminosyren glutamin, som inngår i kroppens proteinsyntese. Konsentrasjonen av glutamin er høyest i blod og hjernevæske. Aminosyren er utgangspunktet for andre molekyler som fungerer som signalstoffer mellom nerveceller. Glutamin er viktig for energiomsetningen i kroppen og for kroppens nitrogenomsetning. Glutamin kan brukes direkte som energikilde og er en særlig viktig energikilde til enterocyttene (epitelcellene i tarmen). Glutamintilskudd brukes av idrettsutøvere og mosjonister for å bygge muskler, og blir anbefalt i doser på 2,5- 10 g/dag. 

Artikkelnummer: NO19705