Har du hørt om hele ti bruksområder for en hvetevarmer?

10 måter å bruke hvetevarmeren

Her er 10 smarte bruksområder for hvetevarmeren.

Les mer

En hvetevarmer, også kalt hvetepute, er en uslåelig varmekilde, men visste du at den også kan avkjøles? Her er 10 smarte bruksområder.Hvete inneholder vann og har derfor god varmelagringskapasitet. Men en hvetevarmer kan være så mye mer enn bare en kilde til varme når du føler deg frossen. Den jevne, behagelige varmen og vekten fra hvetekornene hjelper kroppen til å slappe av i et stressende liv. I tillegg kan hveteputer også kjøles ned! 


Her er ti smarte måter å bruke hvetevarmeren på:

1. Hvetevarmer for stive skuldre


Mye tid foran datamaskinen? En varm hvetevarmer over skuldrene kan bidra til å løsne spenninger. Vekten på varmeputen motvirker tendensen til å trekke skuldrene opp i en anspent statisk posisjon.2. Hvetevarmer for bedre holdning


Vekten av en hvetepute over skuldrene kan også tjene som en påminnelse om å sitte med en bedre kroppsholdning. Bruk for eksempel til stillesittende kontorarbeid. Den trenger da ikke å varmes opp.


3. Hvetevarmer før massasje


Å bruke en varmepute før massasje er en god snarvei til å varme og myke opp musklene før de eltes.


5. Hvetevarmer på magen


Varmen hjelper kroppen til å slappe av og kan være deilig å legge på magen ved behov. Det finnes også hvetebelter som du fester rundt overkroppen.


6. Hvetevarmer mot solbrenthet


Brent etter en dag i solen? Legg hveteputen i fryseren og la den kjøle ned de berørte, solbrente områdene.7. Hvetevarmer etter trening


Etter en hard treningsøkt er det deilig å legge hveteputen på de anstrengte og slitne musklene.8. Hvetevarmer på pannen


En avkjølt, avkjølende hvetepute kan også være fin å legge over pannen ved behov.9. Hvetevarmer under fødsel


En hvetevarmer kan være et fint tillegg å ha med på sykehuset når du skal føde. 10. Hvetevarmer ved amming


I den første perioden når du ammer, kan du oppleve smerter i brystene. Da er det fint å legge på hvetevarmeren for å lindre.