Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Solaray Wild yam
Solaray Wild yam
Solaray Wild yam
SOLARAY|100 KPSL

Solaray Wild yam

269 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Naturlig innhold av diosgenin og fytoøstrogener. Kan dempe overgangsplager, forebygge PMS og virke mot lette menstruasjonssmerter. -Naturlig innhold av diosgenin, en av byggestenene i det kvinnelige kjønnshormonet progesteron -Kan dempe klimakterieplager/overgangsplager -Kan forebygge og lindre symptomer på PMS -Kan hjelpe ved lette menstruasjonssmerter -Svakt kolesterolsenkende -Green Screened™ -From the Wild -Vegetabilsk

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Wild Yam (Meksikansk yam) rot er tradisjonelt blitt brukt som lett slimløsende ved forkjølelse og ved lett hoste. Urten har vært ansett som et effektivt middel ved lette kolikksmerter.
I dag er Wild Yam rot høyt verdsatt for sitt naturlig innhold av diosgenin, som er en av byggestenene i det kvinnelige kjønnshormonet progesteron. Yamsrot har vist seg å kunne være lindrende ved PMS, ved lette menstruasjonssmerter og dempe klimakteriske plager.
Wild Yam inneholder også naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener, som kan bidra til å styrke benbygningen og virke svakt kolesterolsenkende.

Artikkel nummer: NO139824

Andre kjøpte også

Widget loading...