Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life fytoøstrogen
Life fytoøstrogen
Life fytoøstrogen
Life fytoøstrogen
LIFE|60 KPSL

Life fytoøstrogen

249 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kosttilskudd med fytoøstrogen fra soya, spesielt anbefalt for kvinner i overgangsalderen.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Produktets egenskaper
Life Fytoøstrogen inneholder et ekstrakt fra fermentert soya som inneholder seks ulike sorter isoflavoner (genistein, genistin, daidzein, dadzin, glycitein, glycitin). Isoflavoner brytes lett ned, og lagres ikke i kroppen.

Produktfordeler
6 ulike isoflavoner
50 mg ekstrakt/kapsel
Fermentert soya for best mulig opptak
Anbefales først og fremst til kvinner i overgangsalderen

Fytoøstrogen inneholder soyabønner (Glycine max) som er en subtropisk plante og finnes i store deler av Asia og Australia. Soyabønner har vært en del av den asiatiske kosten i minst 5000 år. På 1700-tallet ble soya introdusert i Europa, og på 1800-tallet i USA. I dag produseres soyabønner i stor skala i USA.

Soya er en plante som tilhører ertefamilien, og har et høyt innhold av fytoøstrogener/planteøstrogener. Fytoøstrogener finnes i en rekke planter, med soyabønner som den rikeste kilden. Soyaekstrakt inneholder lignaner og isoflavoner, de to største gruppene av fytoøstrogener. Genestein, daidzein og glycetein er blant de mest interessante og undersøkte isoflavonene.

Eske med 60 kapsler á 500 mg

Artikkel nummer: NO19611

Andre kjøpte også

Widget loading...