SOLARAY | 100 KPSL

Solaray Wild yam

kr 282
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Naturlig innhold av diosgenin og fytoøstrogener. Kan dempe overgangsplager, forebygge PMS og virke mot lette menstruasjonssmerter. -Naturlig innhold av diosgenin, en av byggestenene i det kvinnelige kjønnshormonet progesteron -Kan dempe klimakterieplager/overgangsplager -Kan forebygge og lindre symptomer på PMS -Kan hjelpe ved lette menstruasjonssmerter -Svakt kolesterolsenkende -Green Screened™ -From the Wild -Vegetabilsk

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Wild Yam (Meksikansk yam) rot er tradisjonelt blitt brukt som lett slimløsende ved forkjølelse og ved lett hoste. Urten har vært ansett som et effektivt middel ved lette kolikksmerter.
I dag er Wild Yam rot høyt verdsatt for sitt naturlig innhold av diosgenin, som er en av byggestenene i det kvinnelige kjønnshormonet progesteron. Yamsrot har vist seg å kunne være lindrende ved PMS, ved lette menstruasjonssmerter og dempe klimakteriske plager.
Wild Yam inneholder også naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener, som kan bidra til å styrke benbygningen og virke svakt kolesterolsenkende.

Artikkelnummer: NO139824