LIFE | 60 KPSL

Life fytoøstrogen

kr 212
kr 249
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kosttilskudd med fytoøstrogen fra soya, spesielt anbefalt for kvinner i overgangsalderen.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Produktets egenskaper
Life Fytoøstrogen inneholder et ekstrakt fra fermentert soya som inneholder seks ulike sorter isoflavoner (genistein, genistin, daidzein, dadzin, glycitein, glycitin). Isoflavoner brytes lett ned, og lagres ikke i kroppen.

Produktfordeler
6 ulike isoflavoner
50 mg ekstrakt/kapsel
Fermentert soya for best mulig opptak
Anbefales først og fremst til kvinner i overgangsalderen

Fytoøstrogen inneholder soyabønner (Glycine max) som er en subtropisk plante og finnes i store deler av Asia og Australia. Soyabønner har vært en del av den asiatiske kosten i minst 5000 år. På 1700-tallet ble soya introdusert i Europa, og på 1800-tallet i USA. I dag produseres soyabønner i stor skala i USA.

Soya er en plante som tilhører ertefamilien, og har et høyt innhold av fytoøstrogener/planteøstrogener. Fytoøstrogener finnes i en rekke planter, med soyabønner som den rikeste kilden. Soyaekstrakt inneholder lignaner og isoflavoner, de to største gruppene av fytoøstrogener. Genestein, daidzein og glycetein er blant de mest interessante og undersøkte isoflavonene.

Eske med 60 kapsler á 500 mg

Artikkelnummer: NO19611