Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Lifebiotic
Lifebiotic
Lifebiotic
Lifebiotic
LIFE|60 KPSL

Lifebiotic

Melkesyrebakterier for magen

Spesielt utformet for å støtte din mage- og tarmhelse
5 milliarder levende melkesyrebakterier
269 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Lifebiotic inneholder 5 milliarder levende melkesyrebakterier basert på 7 ulike stammer. Måten vi spiser på i dag er svært forskjellig fra våre forfedre. I dag spiser vi mye hurtigmat, vi stresser og derfor er det ikke så rart at mange av oss opplever magetrøbbel som ofte skyldes ubalanse i vår egen bakterieflora. Melkesyrebakterier kan gjenopprette kroppens naturlige balanse og gi økt velvære.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

I tykktarmen hos friske mennesker finnes mer enn 1 kg tarmvennlige bakterier. Hovedoppgaven til disse bakteriene er å hjelpe til med å spalte maten, danne vitaminer og forhindre at andre bakterier får etablert seg. De gode bakteriene fester seg til tarmens slimhinner og spiser næring som ellers ville blitt mat til de ”slemme” bakteriene. De gode bakteriene trenger denne næringen for å motvirke at andre bakterier dannes.

Lifebiotic er testet i et miljø tilsvarende den menneskelige magesekken. Testmiløet har bestått av en oppløsning av saltsyre og pepsider med en PH verdi på 3, noe som tilsvarer kroppens magesyre. Temperaturen har vært på 37 grader, noe som tilsvarer kroppstemperatur. Fem av bakteriestammene i Lifebiotic hadde en overlevelsesgrad på 90% i testmiljøet, en stamme hadde en overlevelsesgrad på 80% og en på over 70%. Produktet inneholder ikke laktose eller gluten. 

Produktets egenskaper:
- 7 ulike bakteriestammer
- 5 milliarder levende melkesyrebakterier ved utløpsdato
- Forsterket med fruktooligosakkarider
- Vegetabilsik kapsel
- Gluten- og laktosefri

Artikkel nummer: NO19586

Andre kjøpte også

Widget loading...