Startpakke for immunsystemet

Startpakke for immunsystemet

For å holde kroppen frisk og rask er det viktig å spise variert og sunt med fokus på frukt og grønnsaker. En fin huskeregel er å ta D-vitamin i vintermånedene.

Les mer

For å holde kroppen frisk og rask er det viktig å spise variert og sunt med fokus på frukt og grønnsaker. Ikke glem å tenke på D-vitamininntaket når vi beveger oss mot mørkere tider. En fin huskeregel er å ta D-vitamin i vintermånedene. D-vitamin kan bidra til normal funksjon av immunsystemet. I tillegg kan vitamin C og Sink styrke kroppen. C-vitamin er vanlig å innta for å styrke immunforsvaret og for å forebygge eller dempe en forkjølelse.


Mange av oss trenger å booste immunsystemet på en effektiv og trygg måte. Alder, sykdomstilstand og andre faktorer kan gjøre oss ekstra utsatte. For mange av oss blir det viktig å supportere immunforsvaret i perioder man er ekstra utsatt.


Det er mange faktorer som påvirker immunsystemet vårt. Både stress, dårlig søvn, dårlig sammensatt kosthold og sukker er med på å svekke immunforsvaret. I tillegg vil mangel på vitaminer, bivirkninger av medisiner og overdrevet inntak av alkohol og tobakk være med på å gi et dårligere immunforsvar. Som i så mange andre situasjoner, trenger kroppen å være i balanse for å kunne fungere optimalt. Under har vi valgt ut en starterpakke med tre produkter for immunsystemet.