Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kakao smør, helmelk pulver, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), hasselnøtter (12%), kakaomasse, mysepulver (melk), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), vegetabilsk fett (palme, palmekjerneolje), emulgator: soya lecitin, naturlige smaksstoffer. Kakaobestandeler: minst 36%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.NæringsinnholdPr 100 gEnergi2170kJ/518kcalFett41,7 g- hvorav mettet22,6 gKarbohydrater30,4 g- herav sukkerarter17,6 g- hvorav polyoler8 gFiber14,6 gProtein8,4 gSalt0,5 g