Sukrin+

    kr 129
    Lagerstatus på nettPå lager
    Hent i butikkSe tilgjengelighet i butikk
    • Leveranse
    • Fri frakt over 199,-
    Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel som er dobbelt så søtt som sukker.
    Produktbeskrivelse
    Bruk
    Spesifikasjoner

    Sukrin+ er en blanding av Sukrin og stevia. Sukrins sukker-konsistens kombineres med sødmen fra steviaplanten. Begge produktene er kalorifrie, noe som betyr at Sukrin+ ikke gir noe utslag på blodsukkeret.

    • Dobbelt så søtt som sukker
    • 100 %  naturlig
    • 0 kalorier
    • 0 karbohydrater
    • Påvirker ikke blodsukkeret (0 GI)
    • Konsistens som strøsukker

    Dobbelt så søtt som sukker

    Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken. Det er viktig å huske på at mengden Sukrin+ ikke bør utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20 % av den totale mengden ingredienser. 

    Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo, er det 100 gram Sukrin+. Dette utgjør da 10 % av totalvekten, og går helt fint. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin+ med sukker eller et annet søtstoff, for eksempel Tagatesse. I oppskriftsbasen vår har vi mange oppskrifter som allerede er utprøvd og tilpasset. Det kan være en god idé å starte med disse, for å gjøre deg kjent med Sukrin.

    Både Stevia og Sukrin er naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Både utvinningen av søtstoffene, og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsetningsstoffer i Sukrin+

    Artikkelnummer: NO710514