Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.
Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), vegetabilsk fett (palmeolje, solsikkeolje, rapsolje, bommulsfrø olje), kakaosmør, mysepulver (melk), helmelk pulver, søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaomasse, skummetmelk pulver, naturlige smaksstoffer, emulgator: soya lecitin. Kakaobestandeler: minst 36%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.
Næringsinnhold Pr 100 g
Energi 2061kJ/493kcal
Fett 37,8 g
- hvorav mettet 21,6 g
Karbohydrater 32,7 g
- herav sukkerarter 20 g
- hvorav polyoler 9,4 g
Fiber 17,7 g
Protein 7 g
Salt 0,6 g