Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.
Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), vegetabilsk fett (palmeolje, solsikkeolje, rapsolje, bommulsfrø olje), kakaosmør, mysepulver(melk), helmelk pulver, søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaomasse, skummetmelk pulver, ristede kakaobønner (1,9%), frysetørket bananpulver (0,7%), emulgator: soya lecithin, naturlige smaksstoffer. Kakaobestandeler: minst 36%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.
Næringsinnhold pr 100g
Energi 2052kJ/491kcal
Fett 37,8 g
- hvorav mettet 21,7 g
Karbohydrater 32,1 g
- herav sukkerarter 19,6 g
- hvorav polyoler 9,1 g
Fiber 17,6 g
Protein 7,1 g
Salt 0,6 g