NICK'S | 40G

NICK'S Chocolate Wafer

Glutenfri
Uten tilsatt sukker
Uten palmolje
kr 25
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nick's Chocolate Wafer er en glutenfri kjekssjokolade lagvis med crispy kjeks og kremet fyll, overtrukket med melkesjokolade – helt uten tilsatt sukker. palmeolje og gluten, og er velegnet for diabetikere. Dette er den perfekte tursjokoladen!
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Nick's Chocolate Wafer 35g er en glutenfri kjekssjokolade helt uten tilsatt sukker - crispy kjeks overtrukket med melkesjokolade. I tillegg er den fri for palmeolje og gluten. Passer for lavkarbokost, keto, diabetes, glutenintoleranse, men først og fremst for alle som vil nyte og ha det bra på samme tid. Dette er den perfekte tursjokolade!
Nick’s sin historie begynner med gründeren Nicklas. I 2013 ble han diagnostisert med prediabetes og som en konsekvens av det var han tvunget til å forandre kosten og gi opp det han elsket mest i livet, sjokolade og is. Det ble starten på Nicks!
Livet bør være søtt og fylt med glede. Derfor lager Nick’s sunnere sjokoladebarer som er bedre for deg, uten å gå på kompromiss med smak. Nick’s produkter er derfor uten tilsatt sukker, gluten og palmeolje. Nick’s streber stadig etter å finne kreative løsninger gjennom ernæringsvitenskap for å gjøre verden til et bedre og sunnere sted.

Artikkelnummer: NO711327