Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser:kakao smør, helmelk pulver, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), kakaomasse, mysepulver (melk),hasselnøtter (10%), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), emulgator: soya lecitin, naturlige smaksstoffer. Kakaobestandeler: minst 36%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker. Næringsinnholdpr 100gEnergiEnergi 2087kJ/499kcalFett39,1 g- hvorav mettet21,1 gKarbohydrater31,8 g- herav sukkerarter19,3 g- hvorav polyoler8,6 gKostfiber15,3 gProtein8,5 gSalt0,6 g