Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.
Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), kakaomasse, vegetabilsk fett (palmeolje, solsikkeolje, rapsolje, bommulsfrøolje), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaosmør, skummetmelk pulver, mysepulver (melk), frysetørket limepulver (0,6%), frysetørket sitronpulver (0,6%), naturlige smaksstoffer, emulgator: soya lecithin, naturlige fargestoffer (kurkumin, antocyaniner). Kakaobestandeler: minst 55%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.
Næringsinnhold pr 100g
Energi 1915kJ/457kcal
Fett 36,5 g
- hvorav mettet 20,7 g
Karbohydrater 24,2 g
- herav sukkerarter 10 g
- hvorav polyoler 8,8 g
Fiber 28,2 g
Protein 5,5 g
Salt 0,2 g