Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kakaomasse, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), hasselnøtter (11%), kakaosmør, søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), helmelk pulver, vegetabilsk fett (palme, palmekjerneolje), mysepulver (melk), kaffe (0,7%), emulgator: soya lecitin, naturlig smaksstoff. Kakaobestandeler: minst 55%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.Næringsinnholdpr 100gEnergi2042kJ/490kcalFett40,7 g- hvorav mettet22,4 gKarbohydrater21,4 g- herav sukkerarter7,4 g- hvorav polyoler7,5 gFiber25,9 gProtein6,9 gSalt0,2 g