Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kakaomasse, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaosmør, ristede kakaobønner (7%), emulgator: soya lecitin, naturlig aroma. Kakaobestandeler: minst 80%*. Produsert i lokaler hvor det forekommer melk, gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.Næringsinnholdpr 100gEnergi1851kJ/442kcalFett36,2 g- hvorav mettet22,8 gKarbohydrater17,8 g- herav sukkerarter3 g- hvorav polyoler8,1 gFiber33,4 gProtein5,8 gSalt0,02 g