Kanskje det beste alternativet av bake-og kokesjokolade som finnes uten tilsatt sukker. Brukes til kaker, sjokolademelk og glasur.
Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.
Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kakaomasse, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), kakaosmør, emulgator: soya lecitin, naturlig aroma. Kakaobestandeler: minst 80%*. Produsert i lokaler hvor det forekommer melk, gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.
Næringsinnhold pr 100g
Energi 1808kJ/432kcal
Fett 34,8 g
- hvorav mettet 21,9 g
Karbohydrater 18,7 g
- herav sukkerarter 3,2 g
- hvorav polyoler 8,7 g
Fiber 34,8 g
Protein 5,3 g
Salt 0,02 g