Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.
Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kakaosmør, helmelk pulver, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), kakaomasse, mysepulver (melk), hasselnøtter (10%), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), emulgator: soya lecitin, naturlige smaksstoffer. Kakaobestandeler: minst 36%.
Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukker.
Næringsinnhold pr 100g
Energi 2087kJ/499kcal
Fett 39,1 g
- hvorav mettet 21,1 g
Karbohydrater 31,8 g
- herav sukkerarter 19,3 g
- hvorav polyolert 8,6 g
Fiber 15,3 g
Protein 8,5 g
Salt 0,6 g