Sukkeret i disse belgiske sjokoladene er erstattet med steviol glykosider (ekstrakt fra stevia) og erythritol (et sukkeralkohol som finnes naturlig i blant annet pærer og meloner). Disse naturlige søtstoffene påvirker ikke blodsukkeret, og Cavalier Stevia sjokolade kan trygt spises av diabetikere. Glutenfri.
Oppbevares tørt: +/- 18°C
Ingredienser: kakao smør, helmelkpulver, kostfiber (Dextrin, Inulin, Oligofruktose), kakaomasse, mysepulver (melk), søtstoff (Erythritol, Steviol Glycosides), emulgator: soyalecitin, naturlige smaksstoffer. Kakaobestandeler: minst 36%. Produsert i lokaler hvor det forekommer gluten (hvete) og nøtter. Inneholder naturlig forekommende sukkerarter.
Næringsinnhold pr 100g
Energi 2024kJ/484kcal
Fettstoffer 36,2 g
- hvorav mettede 22,9 g
Karbohydrater 33,7 g
- herav sukkerarter 20,9 g
- hvorav polyoler 9,5 g
Fiber 17 g
Protein 7,9 g
Salt 0,6 g