NATUREGREENS | 250 ML

Raw olje Hampfrø

kr 199
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Raw Olje, Hamp er den eneste planten som inneholder vitamin D. Oljen er fin å tilsette i mat. Den inneholder alle de essensielle fettsyrene kroppen trenger.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Hamp olje har et riktig forhold mellom Omega-6 og -3 fettsyrer, noe som er viktig for å fremme god hjertehelse og lindre symptomene på hudsykdommer som akne, psoriasis og eksem. Premenstruell spenning kan lindres ved jevnlig inntak.  Hampoljen har naturlige antioksidanter og  anti-inflammatoriske egenskaper som sjelden finnes i andre

oljer. Brukes både inn- og utvendig da den avgifter og renser huden. Hampoljen skal ikke varmes opp.

Gyllengul olje, med svak nøttaktigsmak.  Denne oljen har et høyt nivå av Gamma linolenic syre (GLA). Oljens perfekt balanse av Omega-6 og 3 gir sterke antiinflammatoriske egenskaper. 

Hamp frø olje skal ikke varmes opp. Hamp er den eneste planten som inneholder vitamin D. Hampolje samsvarer godt med vår egen huds lipider og kan med fordel også brukes på huden!

”Helsedirektoratet i Norge anbefaler at 25-40 prosent av energi innholdet i maten kommer fra fett.  Fett har dobbelt så mye energi pr. gram som proteiner og karbohydrater.  Gjennomsnittlig tilsvarer det 55-66g fett pr. dag.  Det som er viktig er at fettet er av god kvalitet.  Alt fett en spiser fordøyes og samles i hoved lymfekaret ductus thoracicus, som sender både godt og dårlig fett rett til hjertet som pumper det ut i hele kroppen vår.  På sin vei kommer noe av fettet til leveren å blir renset der.  Det er derfor viktig at en får i seg olje fra ulike organiske vekster som er kaldpressede og av god kvalitet for å oppnå gode helseeffekter i tillegg til høyere energi nivå!

Artikkelnummer: NO22284

Andre kjøpte også