CRUDIGNO

Crudigno Hampolje Kaldpresset

Økologisk
Nøtteaktig smak og en mild aroma
Høyt innhold av essensielle fettsyrer
kr 160
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Denne spesielle oljen er fremstilt ved å bruke kaldpresset metode, som sikrer at alle næringsstoffene og de sunne egenskapene til hamp frøene bevares.
Produktbeskrivelse

Crudigno kaldpresset økologisk hampolje har en nøtteaktig smak og en mild aroma, noe som gjør den til et allsidig tillegg til et bredt spekter av matretter. Den kan brukes i salatdressinger, smoothies, sauser og desserter, og gir en sunn og smakfull twist til dine favorittoppskrifter.

Ved å velge Crudigno kaldpresset økologisk hampolje, kan du nyte fordelene av dette næringsrike produktet samtidig som du støtter bærekraftig dyrking og produksjon. Legg til litt hampolje i kostholdet ditt og nyt den sunne, naturlige smaken som denne oljen tilbyr.

Hampolje er et naturlig og næringsrikt produkt som har vunnet popularitet innenfor helse- og velværeindustrien. Crudigno kaldpresset økologisk hampolje, tilgjengelig i 250 ml flasker, er en førsteklasses variant som gir en rekke helsefordeler.

Ved å unngå høye temperaturer under produksjonen, sikrer Crudigno at hampoljen bevarer best mulig næringsinnhold.

Økologisk dyrking er en viktig faktor for Crudigno, som sikrer at hampplantene dyrkes uten bruk av kjemiske sprøytemidler, herbicider eller syntetiske gjødsel. Dette resulterer i en ren og naturlig olje, fri for skadelige stoffer og med minimal påvirkning på miljøet.

Hampolje er kjent for sitt høye innhold av essensielle fettsyrer, spesielt omega-3 og omega-6, som er avgjørende for kroppens helse. Disse fettsyrene bidrar til å opprettholde et sunt hjerte- og karsystem, fremme god hjernefunksjon og støtte en balansert hormonproduksjon. Videre inneholder hampolje også antioksidanter og vitaminer som bidrar til å styrke immunforsvaret og beskytte kroppens celler mot skadelige frie radikaler.

Artikkelnummer: NO711994