SUPERNATURE | 300 TBL

Supernature Chlorella Tabletter

kr 325
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Tørket, pulverisert og presset i tablettform- ingenting tilsatt, ingenting tatt ut. Chlorella-algen er naturens eget multimineral. For nerver, muskler og skjelett.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Tørket, pulverisert og presset i tablettform- ingenting tilsatt, ingenting tatt ut. Chlorella-algen er naturens eget multimineral. Helt naturlig, helt rent. Rik på jern, folsyre, og kilde til vitamin K. Støtt immunforsvaret og reduser oksidativt stress på naturens egne premisser. For nerver, muskler og skjelett- chlorella rett og slett!- samme gode næring som chlorella, for deg som ikke liker smaken av pulver.


Tabletter av økologisk Chlorella (Chlorella vulgaris). Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmassen. Vitamin K bidrar til å opprettholde normal benbygning. Jern bidrar til immunsystemets normale funksjon og til normal kognitiv funksjon. Riboflavin bidrar til nervesystemets normale funksjon. Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. - tabletter (5 gram) tas daglig med vann eller annen kald drikke.

Artikkelnummer: NO705683