MSM NORGE-INFLUIDITY | 180G

Full Spectrum Maca Pulver

kr 183
kr 229
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Maca bidrar til mer energi og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

 I Peru har Maca vært brukt i over 2000 år. Det er en rotgrønnsak som vokser hele 4500moh, og stortrives i de harde forholdene på slettene i Andesfjellene. Maca er så tettpakket av næring, at Inka-krigerene brukte det for å lade opp til kamp. Maca blir ofte kalt peruansk ginseng, fordi de har ganske like egenskaper. Forskjellen er at Maca er et adaptogen, som øker kroppens evne til å tilpasse seg stress, og utøver en normaliserende effekt på kroppens funksjoner. Det finnes 3 typer Maca, en svart, rød og gul, alle med hver sine gode egenskaper. Full Spectrum Maca inneholder alle disse, for å kunne gi et komplett Maca produkt i pulverisert  form.

Full Spectrum Maca inneholder IKKE gelatin. Prosessen pulveret går igjennom for å få mindre stivelse, kalles «gelatinisering». Mindre stivelse gir høyere konsentrasjon av næringsstoffer og lettere opptakelighet. Det blir lettere å blande i drikke og matlaging. I tillegg smaker det bedre enn rå. Gelatinisert maca gir også en sterkere effekt enn rå maca.

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Artikkelnummer: NO704015