Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nyhet
Nyhet
4 for 3
Nick's Protein bar nougat crisp
Nick's Protein bar nougat crisp
Nick's Protein bar nougat crisp
NICK'S|50G

Nick's Protein bar nougat crisp

29 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Nick's Protein Bar Nougat er en proteinbar med sjokolade, nougat, crisp og 15 g protein– helt uten tilsatt sukker. Smaker like godt som sjokolade! I tillegg er de fri for palmeolje og gluten, og er velegnet for diabetikere. Perfekt før trening, på jobb, imellom møter eller på farten.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Nick's Protein Bar  Nougat crisp er en velsmakende proteinbar med lag av crispy nougat og 15g protein, trukket i melkesjokolade. Baren er helt uten tilsatt sukker og smaker like godt som sjokolade! Den er laddet med prebiotisk fiber som kan stimulerer veksten av gode tarmbakterier og støtter ditt immunforsvar. I tillegg er den fri for palmeolje og gluten. Passer for lavkarbo kost, keto, diabetes, glutenintoleranse, men først og fremst for alle som vil nyte og ha det bra på samme tid. 188 kcal per bar. Perfekt før trening, på jobb, imellom møter eller på farten! Ingen tilsatt sukker, ingen gluten, kun glede. 

Artikkel nummer: NO711326

Andre kjøpte også

Widget loading...