Skip to main content

    Sukrin Chocolate Cake

    kr 75
    Lagerstatus på nettTomt på lager
    Hent i butikkSe tilgjengelighet i andre butikker
    • Leveranse
    • Fri frakt over 299,-
    Med denne kakemiksen er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake. Den inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med færre kalorier og karbohydrater.

    Spør om produktet

    Produktbeskrivelse
    Bruk
    Spesifikasjoner
    • Uten tilsatt sukker
    • 40 % mindre kalorier*
    • Dobbelt så mye protein*
    • 75 % mindre karbohydrater*
    • 10 % kostfiber (-det er mer enn i ekstra grovt brød!)

    *sammenliknet med andre sjokoladekakemikser på markedet

    Tips til variasjon:

    • For en fyldigere smak og mer fudge-aktig konsistens, bytt ut vanlig olje med kokosolje og stek kaken noen minutter kortere enn angitt. La kaken stå i kjøleskapet til dagen etter.  (Er du glad i kokossmak kan du bruke extra virgin kokosolje)
    • Ønsker du en enda magrere variant av sjokoladekaken kan du bytte ut 1dl olje med 100 g (mager) kesam. Noen foretrekker da å ha i 1 ts fiberhusk, for en seigere konsistens. Dette er et supert tips hvis du har det i hus, men ingen nødvendighet. Og for dem som virkelig er opptatt av å redusere kalori-inntaket går det an å bruke bare eggehvitene i to av eggene. Gjør det samtidig som du bytter oljen med mager kesam, vil du nesten halvere kalori-innholdet i kaken.
    • For en mørkere og mindre søt kake: tilsett 2 ss kakaopulver.
    • For å lage en egg-fri versjon tillsetter du 1 dl olje, 3 1/2 dl vann og 3 toppede ss soyamel, (eller «no egg»-pulver)
    • Bruk kakemiksen til muffins eller cupcakes: Følg bruksanvisningen, og stek med samme varme og steketid. Gir ca. 12 store muffins,
    • Lag Sachertorte: Del en ferdig stekt kake i to lag, og  fyll med et tynt lag aprikosmarmelade. Lag mørk sjokoladeglasur og bre over kaken. Glasuren kan f.eks. lages av 200 g mørk (eventuelt sukkerfri) sjokolade og 2 dl fløte.
    • Del kaken i to og fyll med vaniljekrem eller vaniljekesam.
    • Tilsetter hakkede nøtter og/eller grovhakket mørk sjokolade i røren.
    • Server kaken med pisket krem og friske bær, og et lett dryss av SukrinMelis som pynt.

    Artikkelnummer: NO708848