LITTLE'S | 50G

Little's Irish Cream Instant Coffee

kr 99
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Little's Irish Cream Instant Coffee. Høykvalitets pulverkaffe laget på Arabica-bønner med smak av klassisk Irish Cream. Ved å kombinere smaken av irsk whiskey (som faktisk stammer fra hvite eikefat) og fløte, får du smaken av ekte Irish Coffee. Little´s Coffee går langt for å finne de beste kaffesmakene, med bønner som er røstet på ekspertlig vis og frysetørket for å bevare den all den deilige smaken.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Det hele startet i Finland for over 30 år siden hvor Henry og Leila Little fikk en ide om å lage smakstilsatt kaffe inspirert fra USA. På en reise gjennom California ble de inspirert av kaffeeksperter som tilsatte naturlig aroma til kaffebønnene sine, og startet med sin egen produksjon hjemme i Finland. Etter noen år med produksjon hadde Little's så god vekst at de så muligheten for å etablerer seg i nye markeder, og i 1995 flyttet familiebedriften til England. I dag er det sønnen, Will Little som driver selskapet med sin kone Caroline og de fortsetter arbeidet med å gjøre kaffe enkelt, godt og lekent!

Bland ca. 2 teskjeer kaffe med kokende vann og nyt en kopp med rykende varm lykke. Server gjerne med litt pisket krem på toppen.

Artikkelnummer: NO865380