BODYLAB | 250 ML

Bodylab Protein Ice Coffee

kr 64
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bodylab Protein Ice Coffee Vanilla er intens og fyldig på den helt riktige måten. Iskaffen er selvfølgelig full av proteiner og helt uten tilsatt sukker

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Etterspørselen har vært stor, og nå er den tilbake i to fyldige, kremete varianter – den klassiske Vanilla Ice Coffee og vår helt nye Mocca Chocolate. Protein Ice Coffee er brygget på ekte ristede arabica-kaffebønner med hjelp fra en barista, som lærte oss håndverket bak en perfekt velristet kaffe.

Bodylab Protein Ice Coffee Vanilla er intens og fyldig på den helt riktige måten. Vi har tatt den aromatiske smaken fra arabica-bønnen og satt den sammen med søt, kremet vanilje. For å gi den litt ekstra sting fikk vi baristaene våre til å skru opp ristingen. Det ga oss en intens vaniljesmak med en mørk, smakfull og litt sånnvanilje-aktig smak.

Artikkelnummer: NO705776