RITNI

Ritni Blåbær

kr 87
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Ritni er ren presset råsaft av viltvoksende blåbær, uten sukker, vann eller tilsetninger. Råsaften fra ca. 1000 viltvoksende blåbær i en liten flaske - helse i hver dråpe Råsaften smaker friskt og syrlig som når du plukker og spiser blåbær fra bærriset. Smaken er kanskje uvant skarp i starten, men det betyr bare at råsaften er helt ren, ekte og naturlig. Blåbær er proppfulle av antioksidanter, mineraler og sporstoffer.
Produktbeskrivelse

Naturen vet best

Viltvoksende bær er en viktig nøkkel til bedre helse, men få tar bryet med å plukke bærene selv. Siden naturen aldri lar seg kopiere, får du ikke samme virkning om du tar antioksidanter i pilleform. Flere studier har vist at det er bæret i seg selv, og blandingen av mikronæringsstoffene som gir helseeffekten, og ikke bare antioksidantene alene. Vi lar naturen produsere våre antioksidanter, fordi den vet best.

Ritni- samisk navn for den første frosten

Bærene plukkes før den første frosten, mens de er på sitt mest næringsrike. Bærene fryses straks, slik at de gode egenskapene ikke forringes. Ritni er det samiske navnet for den første frosten om høsten. Råsaft av blåbær smaker like friskt. En ypperlig måte å starte dagen på. Ritni er "blåbær rett på flaske".

Artikkelnummer: NO708519