"Klikk & hent" - bestill produktene dine på life.no, hent og betal direkte i butikk. Denne funksjonen er tilgjengelig på et stort antall butikker rundt om i landet.Priser, frakt og avgifter

Prisene som står oppført på life.no er inklusiv MVA, og det tilkommer ingen ekstra kostnad for å hente bestillingen din i butikk.


Betaling

Betaling av bestillingen din skjer først når du henter varene i butikk.


Levering

Leveringstiden for å hente din bestilling i butikk er normalt 1 dag om butikkene har produktene på lager. Dersom butikkene må bestille opp varene, vil det ta 3-7 dager. Eventuelle forsinkninger kan forekomme. Når din bestilling er klar, mottar du en mail på e-post adressen som du har oppført. Kontakt kundeservice om du ikke har mottatt noen informasjon om din bestilling innen 10 arbeidsdager. *Husk å sjekke søppelpost om du ikke har mottatt noen e-post.


Uavhentete ordre

Om du ikke har hentet din bestilling innen 10 dager etter å ha mottatt mail fra oss, blir bestillingen din slettet. Det forekommer ingen ekstra kostander for deg som kunde.


Åpent kjøp i butikk

Når du handler i en Life-butikk har du åpent kjøp i 7 dager. Dette gjelder om du har kvittering på kjøpet, og at varene ikke er åpnet.


Spørsmål ang bestillingsvilkår

For spørsmål rundt bestillingsvilkår, angrerett, reklamasjoner eller annet, vennligst ta kontakt med Life Kundeservice.

Tlf: 22 40 53 00 (mandag - fredag 09.00-15.00)

E-post: kundeservice@life.no