SOLARAY | 60 KPSL

Solaray Immufocus Daglig

Spesielt utviklet for daglig støtte
Skreddersydd for immunforsvaret
Unik sammensetning
kr 335
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Solaray ImmuFocus DAGLIG er utviklet for å gi støtte i hverdagen. En unik sammensetning av melkesyrebakterier, plantefiber, urter, vitaminer og mineraler som kan bidra til å styrke immunforsvaret.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Vitamin C, vitamin D, selen og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink, selen og vitamin C bidrar i tillegg til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Effektive ingredienser som vitamin C i form av natriumaskorbat (syrenøytral form), vegansk vitamin D3 fra alge, selen i gjær-fri form og sink i sitratform for godt opptak. Satt sammen med støttende bioflavonoider, nype, hvitløk og reishisopp. I tillegg inneholder produktet plantefiber (akasie-gummi) og melkesyrebakterier i sporeform. Sporeformen sørger for at bakteriene aktiveres først når de når tykktarmen. I tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende melkesyrebakterier.

Artikkelnummer: NO711685