Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Nyhet
Solaray Immufocus Daglig
Solaray Immufocus Daglig
Solaray Immufocus Daglig
SOLARAY|60 KPSL

Solaray Immufocus Daglig

Spesielt utviklet for daglig støtte
Skreddersydd for immunforsvaret
Unik sammensetning
317 KR
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Solaray ImmuFocus DAGLIG er utviklet for å gi støtte i hverdagen. En unik sammensetning av melkesyrebakterier, plantefiber, urter, vitaminer og mineraler som kan bidra til å styrke immunforsvaret.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Vitamin C, vitamin D, selen og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. Sink, selen og vitamin C bidrar i tillegg til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Effektive ingredienser som vitamin C i form av natriumaskorbat (syrenøytral form), vegansk vitamin D3 fra alge, selen i gjær-fri form og sink i sitratform for godt opptak. Satt sammen med støttende bioflavonoider, nype, hvitløk og reishisopp. I tillegg inneholder produktet plantefiber (akasie-gummi) og melkesyrebakterier i sporeform. Sporeformen sørger for at bakteriene aktiveres først når de når tykktarmen. I tykktarmen går bakteriene over fra sporeform til levende melkesyrebakterier.

Artikkel nummer: NO711685

Andre kjøpte også

Widget loading...