Solaray Mullein

kr 270
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Mullein har flere virkningsområder, det virker lindrende og slimløsende, den er fin å bruke ved lette forskjølelsespsymtomer, da den virker slimløsende, lindrende ved hoste, og er svakt hostedempende, samtidig som den lindrer sår og hes hals.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Mullein, eller filtkongslys som planten heter på norsk, tilhører de planteslimholdige klosterurtene. Filtkongslys har vært brukt I mange land I flere århundrer som både lindrende og et slimløsende middel. De filtaktige bladene har et naturlig innhold av virkestoffer med slimløsende egenskaper(saponiner) og virkestoffer med lindrende virkning (slimstoffer). Slimstoffene blir til en tykk, gelatinaktig substans i kontakt med vann, og denne beroligende "gelen" kan bidra til å dekke og berolige luftveiene, støtte sunn bronkialfunksjon og ha en gunstig effekt på immunsystemet. Mullein har vært populær gjennom alle tider og har tradisjonelt vært brukt ved ulike typer luftveisplager i både øvre og nedre luftveier, og ved så vel vedvarende som forbigående plager. Solaray mullein inneholder 330mg mulleinblad pr.kapsel. 

Artikkelnummer: NO710660