KYOLIC | 30 TBL

Kyolic AGE + Q10

30 TBL

For normale kolesterolverdier og hjertehelse
Q10 for å støtte normal energiomsetning
Luktfritt og skånsom for magen
kr 359
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kyolic Age + Q10 inneholder kaldlagret hvitløkekstrakt (Age) tilsatt 100 mg Q10. Lagret hvitløk er kjent for å kunne bidra til normal funksjon av hjerte- og kar. Q10 er gjerne brukt for å støtte kroppens normale energiomsetning. Dette stoffet har vi naturlig mindre av i kroppen med alderen.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Kyolic® Aged Garlic Extract™(AGE™) Original er et standardisert kosttilskudd som inneholder 600 mg lagret hvitløksekstrakt som bidrar til å bevare god hjertehelse, normale kolesterolverdier og immunforsvarets normale funksjon. Kyolic AGE inneholder lagret hvitløk som er 20 ganger mer konsentrert enn fersk hvitløk. Den er økologisk (ifølge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å oppkonsentrere de virksomme stoffene. Den spesielle fremstillingsmetoden eliminerer illeluktende og harde svovelforbindelser som resulterer i et ekstrakt som er skånsomt for magen og kan inntas uten at det lukter hvitløk av kroppen din.  

Q10 er et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i kroppen og som har betydning for normal produksjon av energi i cellene. Q10 dannes i leveren og finnes i alle kroppens celler. Kroppens egen produksjon av Q10 vil naturlig avta med alderen. 

Kyolic AGE selges i dag i nærmere 50 land og og støttes av over 900 vitenskapelige publikasjoner som viser effekt på hjerte, kar og immunforsvar.   

Artikkelnummer: NO20184