PHARMA NORD | 60 KPSL

Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg

kr 366
kr 458
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Q10 - når kroppen ikke produserer nok selv. Koenzym Q10 (også kalt for Q10) er et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i kroppen og som har betydning for normal produksjon av energi i cellene. Kapslene er tilsatt riboflavin (vit-B2) som bidrar til normal energiomsetning.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Koenzym Q10 (også kalt for Q10) er et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i kroppen og som har betydning for normal produksjon av energi i cellene. Q10 dannes i leveren og finnes i alle kroppens celler. Produksjonen er høyest i 20-årene, men avtar med alderen.

Fra kosten antas det at vi får 5-10 mg Q10 daglig, og de beste kildene er oksekjøtt, svinekoteletter, sild, sardiner og soyaolje.

Bio-Qinon Active Q10 har gjennom flere tiår vært verdens mest utbredte Q10-merkevare, som henger sammen med at det er i stand til å dokumentere et høyt opptak.

Ved fremstilling av Bio-Qinon Active Q10 brukes en spesiell fremstillingsmetode, hvor Q10 oppløses i en vegetabilsk oljeblanding og gjennomgår en spesiell varmebehandling. Dette gjør at Q10-molekylene oppløses fullstendig ved kroppstemperatur og dermed oppnås et godt opptak av det aktive stoffet. Vitamin B2 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse samt bidrar til normal energiomsetning. 
 

Artikkelnummer: NO19848