Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg
Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg
Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg
PHARMA NORD|150 KPSL

Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg

856 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Q10 - når kroppen ikke produserer nok selv. Koenzym Q10 (også kalt for Q10) er et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i kroppen og som har betydning for normal produksjon av energi i cellene. Kapslene er tilsatt riboflavin (vit-B2) som bidrar til normal energiomsetning.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Koenzym Q10 (også kalt for Q10) er et vitaminlignende stoff som finnes naturlig i kroppen og som har betydning for normal produksjon av energi i cellene. Q10 dannes i leveren og finnes i alle kroppens celler. Produksjonen er høyest i 20-årene, men avtar med alderen. Fra kosten antas det at vi får 5-10 mg Q10 daglig, og de beste kildene er oksekjøtt, svinekoteletter, sild, sardiner og soyaolje. Bio-Qinon Active Q10 har gjennom flere tiår vært verdens mest utbredte Q10-merkevare, som henger sammen med at det er i stand til å dokumentere et høyt opptak. Ved fremstilling av Bio-Qinon Active Q10 brukes en spesiell fremstillingsmetode, hvor Q10 oppløses i en vegetabilsk oljeblanding og gjennomgår en spesiell varmebehandling. Dette gjør at Q10-molekylene oppløses fullstendig ved kroppstemperatur og dermed oppnås et godt opptak av det aktive stoffet. Vitamin B2 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse samt bidrar til normal energiomsetning. 

Kapsler med 100 mg koenzym Q10 og 1,4 mg vitamin B2. Q10-råvaren er fermentert av gjær og er identisk med Q10 som finnes i kroppen. Pharma Nord har utviklet og tatt patent på en fremstillingsmetode som gjør at Bio-Qinon Active Q10 har et godt opptak.

  • Naturidentisk Q10
  • Dokumentert høy biotilgjengelighet
  • Mer en 25 års brukererfaring
  • Dokumentert i mer enn 150 vitenskapelige studier
  • Med vitamin B2 for normal energiomsetning
  • Fremstilt under farmasøytisk kontroll           

Artikkel nummer: NO20368

Andre kjøpte også

Widget loading...