PHARMA NORD | 60 KPSL

Bio-Qinon Q10 30 mg

kr 238
kr 298
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Q10 er et vitaminlignende stoff som fungerer som elektrontransportør i respirasjonskjeden, og som også fungerer som en antioksidant i organismen. Q10 finnes i alle kroppens celler. De største mengdene er i hjertemuskelvev, muskler, lever og nyrer.FormKapslerForpakningEske med 60 og 150 kapsler

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Coenzym Q10 er et vitaminbeslektet stoff, som spiller en sentral rolle i cellenes energiomsetning.Q10 medvirker aktivt ved omdannelse av fett, karbohydrater og alkohol til det energiholdige molekylet ATP (adenosintrifosfat), som lagrer energi i kjemisk form. Når en celle behøver energi, spalter den ATP-molekylet og frigir den opplagrede energien.Hele prosessen finner sted i cellene i noen små bønneformede strukturer (mitokondrier). Spesielt muskelceller har behov for store energimengder, og derfor inneholder musklene vesentlig flere mitokondrier enn andre celletyper. Hjertemuskelen er et godt eksempel på kroppsvev, hvor cellene inneholder mange mitokondrier fordi energibehovet er stort. Q10 er også en antioksidant.Q10 finnes i en rekke matvarer. Gode kilder til Q10 er blant annet:oksekjøttsvinekotelettersildsoyaoljesardinerBio-Qinon Q10 har igjennom flere tiår vært et av de mest solgte Q10 produkter i verden, hvilke henger sammen med Bio-Qinons høye opptakelighet. Q10 råvaren i Bio-Qinon er identisk med den Q10 formen som kroppen selv danner. Den anvendte Q10 i Bio-Qinon er en all-transform, som er fri for syntetiske cis-isomer. Den inneholder ingen forurensningsformer, som kan forekomme i Q10 råvaren.

Artikkelnummer: NO43379