SHIFT™ | 30TBL

SHIFT™ Vital Mann

kr 469
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
For økt energi, seksuallyst og treningseffekt. Shift Vital Mann er et kosttilskudd spesielt designet for menn. Produktet inneholder botaniske ekstrakter, sink, selen og vitamin B5 er som blant annet er energigivende og kan bidra med å aktivisere testosteronnivåene i kroppen. Mannens testosteronnivå begynner å synke allerede i 30 års alderen, og kan påvirke energinivå, muskelmasse, seksuallyst og reproduksjon. Bukkehornskløverekstraket Testofen og mucuna pruriens kjent for å ha en testosteronaktiviserende effekt i kroppen, noe som blant annet har vist å kunne gi positive effekter på økt muskelmasse ved trening. Ekstraktene inneholder et høyt nivå av aktive innholdsstoffer. 30 tabletter.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

I Vital Mann er det tilsatt to planteekstrakter som har effektive testosteronøkende- og testosteronaktiviserende effekter i kroppen. Når testosteronnivået øker, bedres kroppens evne til å bygge muskler, og man kan få en langt større effekt av treningsøktene, spesielt ved styrketrening. Dette gir også energi og økt seksuallyst og velvære i hverdagen. Lave testosteronnivå og lav seksuallyst kan ha en negativ påvirkning på den mannlige reproduksjonen. I tillegg kan mangel på inntak av mineraler som sink og selen bidra til nedsatt fertilitet. I SHIFT Vital Mann finnerman råvarer som øker seksuallysten og tilfører både sink og selen, og kan dermed positivt påvirke den mannlige reproduksjonen.

Artikkelnummer: NO707328