Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
SHIFT

Shift Supervital Mann

Pris:
469 KR

På lager

For økt energi, seksuallyst og treningseffekt. Shift Vital Mann er et kosttilskudd spesielt designet for menn. Produktet inneholder botaniske ekstrakter, sink, selen og vitamin B5 er som blant annet er energigivende og kan bidra med å aktivisere testosteronnivåene i kroppen. Mannens testosteronnivå begynner å synke allerede i 30 års alderen, og kan påvirke energinivå, muskelmasse, seksuallyst og reproduksjon. Bukkehornskløverekstraket Testofen og mucuna pruriens kjent for å ha en testosteronaktiviserende effekt i kroppen, noe som blant annet har vist å kunne gi positive effekter på økt muskelmasse ved trening. Ekstraktene inneholder et høyt nivå av aktive innholdsstoffer. 30 tabletter.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life kosttilskudd, hudpleie og helsekost for trening, skjønnhet og helse. Vi har alt fra hverdagens vitaminer og mineraler, til sportstilskudd og spesialdesignede skjønnhetsprodukter. Hva er ditt Life-produkt?

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...