Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Supervital Mann
Shift Supervital Mann
Shift Supervital Mann

Shift Supervital Mann

469 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
For økt energi, seksuallyst og treningseffekt. Shift Vital Mann er et kosttilskudd spesielt designet for menn. Produktet inneholder botaniske ekstrakter, sink, selen og vitamin B5 er som blant annet er energigivende og kan bidra med å aktivisere testosteronnivåene i kroppen. Mannens testosteronnivå begynner å synke allerede i 30 års alderen, og kan påvirke energinivå, muskelmasse, seksuallyst og reproduksjon. Bukkehornskløverekstraket Testofen og mucuna pruriens kjent for å ha en testosteronaktiviserende effekt i kroppen, noe som blant annet har vist å kunne gi positive effekter på økt muskelmasse ved trening. Ekstraktene inneholder et høyt nivå av aktive innholdsstoffer. 30 tabletter.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

I Vital Mann er det tilsatt to planteekstrakter som har effektive testosteronøkende- og testosteronaktiviserende effekter i kroppen. Når testosteronnivået øker, bedres kroppens evne til å bygge muskler, og man kan få en langt større effekt av treningsøktene, spesielt ved styrketrening. Dette gir også energi og økt seksuallyst og velvære i hverdagen. Lave testosteronnivå og lav seksuallyst kan ha en negativ påvirkning på den mannlige reproduksjonen. I tillegg kan mangel på inntak av mineraler som sink og selen bidra til nedsatt fertilitet. I SHIFT Vital Mann finnerman råvarer som øker seksuallysten og tilfører både sink og selen, og kan dermed positivt påvirke den mannlige reproduksjonen.

Artikkel nummer: NO707328

Andre kjøpte også

Widget loading...