50 KPSL

More Woman

kr 389
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kosttilskuddet More Woman bygger på en velbalansert sammensetning av flere næringsstoffer som bidrar til en hormonell balanse.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Når kroppen er i balanse fungerer du optimalt og du føler deg feminin, slank, sterk og glad, og derfor kan livet nytes. More Woman er en aldri så liten ungdomskilde. Bidrar til en normal forbrenning av fett, karbohydrater og protein samt at det opprettholder normalt blodsukkernivå.
Bidrar til å regulere hormonaktiviteten, reduserer trøtthet og utmattelse. Bidrar til å opprettholde hud, hår og negler.

Kosttilskuddet More Woman bygger på en velbalansert sammensetning av flere næringsstoffer som bidrar til en hormonell balanse (1`2`4). Bruk tallene for å se etter effekten av ingrediensene.
Er kroppen i ubalanse?

For kvinner er balansen mellom kroppens ulike hormoner viktig. Det endokrine systemet, hormonsystemet, spiller en avgjørende rolle for en normal kroppslig og mental funksjon.

- Gråter lettere 1
- Tiltaksløs 1`4
- Nedsatt sexfunksjon 1`2`3
- Nedsatt immunforsvar 7
- Nedstemt 1
- Mentalt trøtt 1`4`
- Søtsug 5
- Ødem 6
- Dårlig kvalitet på hår, hud og negler 8

Innhold

1. FLØYELSBØNNE (Juckbohne) MUIRA PUAMA og VITAMIN B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten, reduserer trøtthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar til en normal psykologisk funksjon.
2. FLØYELSBØNNE (Juckbohne) OG MUIRA PUAMA fremmer seksuell funksjon.
3. SINK OG FLØYELSBØNNE (Juckbohne) bidrar til å opprettholde normale verdier av testosteron i blodet.
4. VITAMIN B5 bidrar til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, Vitamin D og visse neurotransmittorer, samt redusere trøtthet og utmattelse.
5. KROM bidrar til en normal forbrenning av fett, karbohydrater og protein samt at det opprettholder normalt blodsukkernivå.
6. BRENNESLE bidrar til at urinveiene fungerer normalt.
7. SINK bidrar til at immunforsvarets normale funksjon opprettholdes.
8. SINK bidrar til å opprettholde hud, hår og negler.
9. SVART PEPPER (Bioperin) - bidrar til økt opptak av næringstoffer i urten.

 

Artikkelnummer: NO21459