Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
20%
Komplett Multivitamin
Komplett Multivitamin
Komplett Multivitamin
Komplett Multivitamin
Komplett Multivitamin
Du sparer 74 KR
PHARMA HELSE

Komplett Multivitamin

Smak av appelsin
Inneholder over 45 virkestoffer
Inneholder viktige vitaminer og mineraler
295 KR
369 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Komplett Multivitamin er et unikt plantebasert kosttilskudd proppfull av viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter og grønnsaker på kun 15 ml daglig, i tillegg til dette inneholder komplett multivitamin en unik bioliv-blanding for å gi kroppen din den perfekte sammensetning av næringsstoffer.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Pharma Helse Komplett Multivitamin er markedets mest komplekse multivitamin. Den er vegansk, er 100% naturlig, og har alle næringsstoffer kroppen trenger daglig i form av vitaminer, mineraler, aminosyrer og grønnsaker basert kun på naturlige kilder. Komplett Multivitamin er et unikt plantebasert kosttilskudd proppfull av viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter og grønnsaker på kun 15 ml daglig, i tillegg til dette inneholder komplett multivitamin en unik bioliv-blanding for å gi kroppen din den perfekte sammensetning av næringsstoffer. Du slipper unødvendige tilsetningsstoffer fra kapsler, og tabletter som kan være tøft for tarmhelsen. I tillegg er opptaket av vår flytende multivitamin så mye som 98% i følge forskning. Med Pharma Helse sin flytende multivitamin henter kroppen naturlig ut viktige næringsstoffer, og den har en nydelig smak av appelsin. Alle grønnsaker er økologiske, og tilskuddet er kun basert på naturlige kilder. 

Komplett Multivitamin er nøye satt sammen med vitaminer, mineraler, aminosyrer, urter og ikke minst viktige grønnsaker for å sammen å gi kroppen den beste forutsetningen. Grønnsaker er fulle av vitaminer og mineraler som bidrar til vekst og opprettholdelse av god helse. Ulike vitaminer, for eksempel C og A, hjelper med å holde øynene, huden, tennene og tannkjøttet sunt. Vitaminer som vitamin D spiller en viktig rolle for immunforsvaret.

Komplett Multivitamin inneholder en god kombinasjon av viktige vitaminer, mineraler, aminosyrer og grønnsaker. Komplett Multivitamin inneholder de viktigste aminosyrene kroppen trenger. Aminosyrer blir ofte omtalt som byggesteinene. I tillegg til å bygge protein er de også med på å syntetisere hormoner og signalstoffer i nervesystemet. Komplett Multivitamin er et komplett kosttilskudd med over 45 aktive naturlig stoffer. Den har nydelig smak av Appelsin, og er produsert under meget strenge retningslinjer. Kan trygt kombineres med et normalt kosthold.

Artikkel nummer: NO710689

Andre kjøpte også

Widget loading...