BIOSYM | 100 KPSL

Biosym OmniV Multi

Et sterkt og velbalansert multitiskudd for alle. Sertifisert vegansk.
Hele 27 nøye utvalgte aktive virkestoffer.
B12 og folat i aktiv metylform
kr 314
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Vegansk multi-tilskudd av vitaminer og mineraler helt uten animalske ingredienser. Inneholder 27 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre næringsstoffer, som er formulert med fokus på styrke og evne til opptak ved hjelp av aktiverte vitaminer og organiske mineraler

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Vegansk multi-tilskudd av vitaminer og mineraler helt uten animalske ingredienser. Inneholder 27 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre næringsstoffer, som er formulert med fokus på styrke og evne til opptak ved hjelp av aktiverte vitaminer og organiske mineraler. Tilskuddet inneholder metylerte former av B12 og folsyre, som er aktive former som ikke må omdannes i kroppen før opptak, og derfor tas lettere opp. Vitamin D3 fra alger, og kilde til kalsium er kalsifiserte havalger. Tablettens karakteristiske grønne farge kommer naturlig fra eple, spirulina, sitron og safrantistel.

Artikkelnummer: NO23919