PHARMA NORD | 240 MG

Bio Vitamin-E

Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
Fremstilt under farmasøytisk kontroll i Danmark
Myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-a-tokoferol
kr 209
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio Vitamin E inneholder myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-a-tokoferol i en mengde som tilsvarer 240 mg (358 internasjonale enheter (IE)) vitamin E).

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Vitamin E fra Pharma Nord er klare, myke gelatinkapsler med renset soyaolje og naturlig d-a-tokoferol i en mengde som tilsvarer 240 mg vitamin E. Anbefalt døgndose er 1 kapsel daglig for voksne over 18 år. Anbefalt daglig dose må ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Kapslene inneholder en olje som er en renset blanding av soyaoljer som er helt fri for proteiner og herunder østrogene stoffer som gjør at den ikke behøver merkes som et allergen. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin E er fettløselig og bør tas på samme måte som andre fettløselige vitaminer sammen med et måltid. Vitamin E fra Pharma Nord kan anvendes av gravide og ammende.
Alfatokoferol er den mest effektive formen for vitamin E og utgjør 90 prosent av vitamin E aktiviteten hos oss mennesker. Alfatokoferol er den eneste formen med et spesifikt transportprotein i kroppen. I vitaminpiller finnes vitamin E ofte som enten dl-alfa-tokoferol eller d-alfa-tokoferol, hvor sistnevnte er den naturidentiske formen. Fremstilt under dansk farmasøytisk kontroll.

Artikkelnummer: NO713302