Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life Vitamin D3 vegan
Life Vitamin D3 vegan
Life Vitamin D3 vegan
LIFE|60 KPSL

Life Vitamin D3 vegan

Naturlig D-vitamin fra lav
1 kapsel pr dag dekker behovet
100% Vegansk
169 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Et 100% vegansk tilskudd av høy dose D-vitamin som er utvunnet av lav. D-vitamin bidrar blant annet til immunforsvarets normale funksjon.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Life Vitamin D Vitashine er utvunnet fra lav (Lichen) som er økologisk og bærekraftig dyrket. Vitashine er sertifisert av The Vegan Society og har ingen animalske ingredienser i produktet. Vitamin D bidrar til mange viktige funksjoner i kroppen, inkludert normal funksjon av immunsystemet og vedlikehold av normal beinstruktur.

Vitamin D kalles også solskinnsvitaminet fordi kroppen kan produsere vitaminet selv når huden utsettes for sollys. Her i Norden har vi vanskelig for å dekke behovet i det mørkere halvåret når vi må stole på å få i oss nok mat gjennom kosten. Siden vitamin D forekommer naturlig i matvarer som egg, fisk og meieriprodukter, kan det være vanskeligere for de som spiser vegansk og vegetarisk kosthold å dekke kostbehovet. Life Vitamin D Vegan er et naturlig og høydosert tilskudd. En kapsel om dagen er nok.

Vitamin D bidrar til:

- Normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor.
- Normale kalsiumnivåer i blodet.
- Å opprettholde normal beinstruktur og normal muskelfunksjon.
- Å opprettholde normale tenner.
- Normal funksjon av immunsystemet.
- Har en rolle i celledelingsprosessen.

Artikkel nummer: NO23958

Andre kjøpte også

Widget loading...