PHARMA NORD | 80KPSL

Bio D-Pearls Green 40 µG

D-vitamin egnet for veganere og vegetarianere
Små perler med 40 µg vitamin D3 fra alger
Kapslene er utviklet av mais, poteter og erter
kr 139
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
D-Pearls Green er små, myke plantebaserte kapsler med 40 μg vitamin D3 i hver kapsel. D-vitaminet i D-Pearls Green er skilt ut fra alger og oppløst i kaldpresset olivenolje for godt opptak. 100 % plantebasert, egnet for veganere og vegetarianere.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Pharma Nords D-Pearls Green er et kosttilskudd for deg som ønsker de samme helsefordelene man får ved å ta vanlig vitamin D3 bare i en versjon som er 100 % plantebasert, egnet for veganere og vegetarianere.

D-Pearls Green består av små myke kapsler, hvor hver kapsel inneholder 40 mikrogram vitamin D3. D-Pearls Green inneholder vitamin D3 som skilt ut fra alger og ligger oppløst i kaldpresset olivenolje for godt opptak. Kapslene er små noe som gjør dem enkle å svelge, de kan også tygges. Phytokapslene er farget med litt fettredusert kakaopulver.

Det har før vært mulig å få vitamin D2 (ergokalsiferol) fra planter og gjær, som veganere og vegetarianere kunne ta, men forskning (Shieh A, et al. 2016) har vist at vitamin D3 er mer effektiv for å øke kroppens nivå av vitamin D enn vitamin D2.

Algene som er brukt i D-Pearls Green  er dyrket under kontrollerte forhold, er godkjent som matvare og brukes i matvarer globalt. D-Pearls Green inneholder ikke deler av selve algen, men algene skiller ut vitamin D3 som renses og brukes.

Det er ingen forskjell på vitamin D3 fra alger og lanolin. De er kjemisk identiske.

På Pharma Nords fabrikk i Vojens produseres både legemidler og kosttilskudd, hvilket gjør det mulig å føre samme kontroll med kosttilskudd, som man i forkant gjør med legemidler. Både kosttilskudd og legemidler undersøkes ut fra en nøye oppsatt plan – som sikrer at produktene inneholder det som ingredienslisten sier. Det gir forbrukerne en sikkerhet for at den enkelte D-Pearls inneholder den mengden D-vitamin, som står deklarert på esken.


Artikkelnummer: NO713179