SOLARAY | 100 KPSL

Solaray Vitamin C 1000 mg

kr 239
kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
11000 mg vitamin C per kapsel ● Two-stage, timed-release ● Frigis både raskt og gradvis ● Styrker immunforsvaret ● For energi og overskudd ● For kollagendannelse og sunn hud ● Øker opptaket av jern

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Vitamin C bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt, også under og etter intens fysisk trening*. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg har vitaminet betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem. Vitamin C støtter normal kollagendannelse som har betydning for normal funksjon i hud, blodårer og skjelett. Vitamin C øker også opptaket av jern. Two-stage timed-release er formulert slik at halvparten av mengdenvitamin C avgis raskt, og andre halvparten gradvis gradvis over en periode på opptil 12 timer**.                                                                          

* Virkningen oppnås ved daglig inntak av 200 mg vitamin C i tillegg til anbefalt daglig inntak.
** Individuelle variasjoner kan forekomme.

Artikkelnummer: NO23675